Let op: Vanwege de drukte rondom de feestdagen kan de levering door PostNL momenteel iets vertraagd zijn.

Over Arrancar

Arrancar is ontstaan vanuit de praktijk voor pedicure en beauty waardoor we je uitstekend kunnen adviseren op het gebied van voetverzorging en schoonheid. In onze winkel in Heerlen, in het hart van (Zuid) Limburg, voeren we een breed assortiment van meer dan 4000 artikelen. We leveren alle bekende merken, tegen de meest vriendelijke prijzen. Daarnaast zijn ook onze opleidingen een begrip in de regio. We geven in totaal 50 opleidingen en cursussen op onze locatie in Heerlen! 

De belangrijkste opleidingen die we geven zijn: pedicure (voetverzorger), medisch pedicure en schoonheidsspecialiste. De meeste van onze cursisten komen uit de regio Limburg/ Parkstad/ Maastricht/ Sittard.

Voor de schoonheidsverzorging hebben het dealerschap voor Zuid-Nederland van Dokter Belter, een bijzonder mooie lijn, met de prettige eigenschap dat er geen contracten over minimum afnamen te hoeven worden afgesloten! Daarnaast zijn merken als Golden Care, Courtin, Golden Rose en Valcena onderdeel van het aanbod voor beautyspecialistes.

Ons assortiment voor de voetverzorging bestaat uit productlijnen van Gehwol, Samenwerkende Pedicures, Laufwunder en Camillen 60.

Daarnaast besteden wij ook de nodige aandacht aan specialisaties, zoals wimperextensions, harsen, mesotherapie en nog veel meer. Merken als Orenna, Pistor, Dermyal en Refectocil zijn slechts een kleine greep uit ons aanbod.

Last but not least is het natuurlijk mogelijk om de salon helemaal af te maken met onze complete inrichtingen (stoelen, motoren, tabourets, tafeltjes en apparatuur). Denk hierbij bijvoorbeeld aan producten van Bentlon, HaDeWe of Orthofex.