Let op: Vanwege de drukte rondom de feestdagen kan de levering door PostNL momenteel iets vertraagd zijn.

We krijgen regelmatig vragen over het onderhoud van pedicuremotoren. Specifiek voor de (oudere versie) van de Hadewe Spray 3 hebben we enkele tips omdat deze gevoelig kunnen zijn voor water in het handstuk.

Op 1 januari 2015 zijn er voor de medisch pedicure domeinen ingevoerd binnen het KRP. We ontvangen vragen over de domeinen, die we met deze nieuwsbrief willen beantwoorden.

 

Waarom domeinen?

De door Reymerink geleverde Amandelolie is van een zogenaamde Koude Persing. Dit wil zoveel zeggen als dat de olie gewonnen is uit de eerste persing van de amandelen.

  • Vrouwen hebben vier keer zoveel last van voetproblemen als mannen. Eén van de oorzaken hiervan is het lopen op hoge hakken.

Zweetvoeten zijn meestal een bron van ergernis. Transpiratie is een uitscheidingsvocht dat door ongeveer 100.000 kliertjes in iedere voet wordt uitgescheiden.

Microdermabrasie is een fantastische pijnloze techniek om de huid gladder, zachter en frisser te maken en deze te ontdoen van fijne rimpels, comedonen (mee-eters), acné, ondiepe littekens, vergrote poriën en huidverkleuringen.

Bron: Publicatie Procert 4 februari 2011

www.procert.nl

 

Als toelatingsvoorwaarden voor het KwaliteitsRegister voor Pedicures (KRP) geldt;

Een certificaat, verklaring of diploma: