Ligasano wit Steriel 300x2.5x0.4cm (1st.)

Artikelnummer:
LIG15370
Categorie 

LIGASANO is een therapeutisch werkzame PUR-schuimstof met een breed toepassingsgebied, verkrijgbaar in diverse afmetingen. 

  • Het geeft een mechanische prikkel: bij contact met de wond en huid wordt de lokale doorbloeding gestimuleerd, waardoor een betere toevoer van bloed en zuurstof naar het wondgebied optreed, en werkt preventief wanneer de huid nog intact is.
  • Geeft geringe drukspanning: Gelijkmatige, verminderde drukbelasting op wonden van het lichaam.
  • Heeft gerichte zuigwerking: Een overmaat aan vloeistof wordt opgezogen, zonder uitdrogende werking. Vochtig warm wondmilieu, kiemvermindering, wondreiniging, geen verkleving met de wond. Voorkomt huidverweking.

 

De afmeting van LIGASANO Steriel 300x2.5x0.4cm is super om snel een smal stukje af te knippen, wanneer je een nagel drukvrij wilt leggen in de nagelwal. Maar ook wanneer je een weke likdoorn drukvrij wilt leggen of wilt voorkomen, is deze maat erg handig. Knip een strook van ongeveer 6cm af, vouw deze een aantal keer dubbel en plaats het tussen de tenen. Want wist je dat Ligasano ook overtollig zweet absorbeert?! Het transpireren tussen de tenen ervoor zorgt dat de likdoorn week wordt, er bij een weke huid ook sneller kans staat op schimmelinfecties. Ligasano dit dus kan verminderen/voorkomen…

Wens je meer informatie, persoonlijk contact of heb je problemen met bestellen?

Stuur dan gerust een e-mail via de contactpagina of bel ons op +31 (0)45 571 0835

Kun je een product niet vinden? Vermeld het dan in het opmerkingenveld tijdens het afrekenen.