Ligasano wondpoetser wit Steriel 5x5x2cm (1st.)

Artikelnummer:
15342
Categorie 

LIGASANO is een therapeutisch werkzame PUR-schuimstof met een breed toepassingsgebied, verkrijgbaar in diverse afmetingen. 

  • Het geeft een mechanische prikkel: bij contact met de wond en huid wordt de lokale doorbloeding gestimuleerd, waardoor een betere toevoer van bloed en zuurstof naar het wondgebied optreed, en werkt preventief wanneer de huid nog intact is.
  • Geeft geringe drukspanning: Gelijkmatige, verminderde drukbelasting op wonden van het lichaam.
  • Heeft gerichte zuigwerking: Een overmaat aan vloeistof wordt opgezogen, zonder uitdrogende werking. Vochtig warm wondmilieu, kiemvermindering, wondreiniging, geen verkleving met de wond. Voorkomt huidverweking.

 

Lisagona wondpoetser wit steriel 5x5x2cm is een zacht blokje dat steriel verpakt zit. De wondpoetser wordt eenmaal uit de verpakking voor een korte periode op of in een wond gelegd. Het heeft een reinigend effect, wat snel leidt tot schone wonden, wat een voorwaarde is voor wondgenezing. Met de draaitechniek (180° rotatiebeweging) en /of wistechniek (alleen in 1 richting vegen) wordt er een optimaal reinigingsresultaat bereikt. Niet blijven draaien of vegen, maar het blokje weggooien en de wond verbinden.

Wens je meer informatie, persoonlijk contact of heb je problemen met bestellen?

Stuur dan gerust een e-mail via de contactpagina of bel ons op +31 (0)45 571 0835

Kun je een product niet vinden? Vermeld het dan in het opmerkingenveld tijdens het afrekenen.