Ligasano wit Steriel 6x2.5x0.4cm (1st.)

Artikelnummer:
15375
Categorie 

LIGASANO is een therapeutisch werkzame PUR-schuimstof met een breed toepassingsgebied, verkrijgbaar in diverse afmetingen. 

  • Het geeft een mechanische prikkel: bij contact met de wond en huid wordt de lokale doorbloeding gestimuleerd, waardoor een betere toevoer van bloed en zuurstof naar het wondgebied optreed, en werkt preventief wanneer de huid nog intact is.
  • Geeft geringe drukspanning: Gelijkmatige, verminderde drukbelasting op wonden van het lichaam.
  • Heeft gerichte zuigwerking: Een overmaat aan vloeistof wordt opgezogen, zonder uitdrogende werking. Vochtig warm wondmilieu, kiemvermindering, wondreiniging, geen verkleving met de wond. Voorkomt huidverweking.

 

De Ligasano wit Steriel 6x2.5x0.4cm is goed te gebruiken wanneer er een zichtbaar wondje in de nagelwal zit en je de nagel drukvrij wilt leggen. Laat je klant na 2-3 dagen terug komen voor controle, kijk het na en ververs de Ligasano. Je hebt maar een klein strookje van nodig om de nagel drukvrij te leggen. Het resterende stuk kan je gebruiken om nagels drukvrij te leggen waarbij geen zichtbaar wondjes zijn. Ook bij de klant wanneer die na 2-3 dagen terug komt voor controle en het wondje gesloten is kan je het resterende stuk gebruiken! Wanneer er geen (zichtbaar) wondje meer is, kan het geen kwaad om de Ligasano tot de volgende behandeling onder de nagel te laten zitten. Ligasano steriel kan doorgaans zonder verdere preparaten (zoals zalven, spoelvloeistoffen etc.) rechtstreeks op of in de wond worden aangebracht.

 

Wens je meer informatie, persoonlijk contact of heb je problemen met bestellen?

Stuur dan gerust een e-mail via de contactpagina of bel ons op +31 (0)45 571 0835

Kun je een product niet vinden? Vermeld het dan in het opmerkingenveld tijdens het afrekenen.