Ligasano wit Steriel 15x10x0.5cm (1st.)

Artikelnummer:
LIG15350
Categorie 

LIGASANO is een therapeutisch werkzame PUR-schuimstof met een breed toepassingsgebied, verkrijgbaar in diverse afmetingen. 

  • Het geeft een mechanische prikkel: bij contact met de wond en huid wordt de lokale doorbloeding gestimuleerd, waardoor een betere toevoer van bloed en zuurstof naar het wondgebied optreed, en werkt preventief wanneer de huid nog intact is.
  • Geeft geringe drukspanning: Gelijkmatige, verminderde drukbelasting op wonden van het lichaam.
  • Heeft gerichte zuigwerking: Een overmaat aan vloeistof wordt opgezogen, zonder uitdrogende werking. Vochtig warm wondmilieu, kiemvermindering, wondreiniging, geen verkleving met de wond. Voorkomt huidverweking.
     
    Met Ligasano wit Steriel 15x10x0.5cm kan een wond worden gereinigd, afgedekt of opgevuld en is bedoeld voor eenmalig gebruik. Kan meestal zonder verdere preparaten (zoals zalven, spoelvloeistoffen etc.) rechtstreeks op of in de wond worden aangebracht. Vanaf de wondoppervlakte moet de Ligasano steriel minstens 2cm dik zijn (kan in meerdere lagen opgebouwd worden) en 1-2 cm rand overlappen. 1x per dag, tot maximaal 1x in de 3 dagen wisselen. Als pedicure zijnde hopen we natuurlijk niemand in de stoel tegen te komen met wonden waarbij je dit gebruiken kan. Kom je ze wel tegen, is ons advies om eerst contact met de huisarts op te nemen, voor men overgaat op de wondbehandeling!

     

 

Wens je meer informatie, persoonlijk contact of heb je problemen met bestellen?

Stuur dan gerust een e-mail via de contactpagina of bel ons op +31 (0)45 571 0835

Kun je een product niet vinden? Vermeld het dan in het opmerkingenveld tijdens het afrekenen.