Ligasano wit Niet Steriel 300x5x0.3cm (1st.)

Artikelnummer:
LIG15571
Categorie 

LIGASANO is een therapeutisch werkzame PUR-schuimstof met een breed toepassingsgebied, verkrijgbaar in diverse afmetingen. 

  • Het geeft een mechanische prikkel: bij contact met de wond en huid wordt de lokale doorbloeding gestimuleerd, waardoor een betere toevoer van bloed en zuurstof naar het wondgebied optreed, en werkt preventief wanneer de huid nog intact is.
  • Geeft geringe drukspanning: Gelijkmatige, verminderde drukbelasting op wonden van het lichaam.
  • Heeft gerichte zuigwerking: Een overmaat aan vloeistof wordt opgezogen, zonder uitdrogende werking. Vochtig warm wondmilieu, kiemvermindering, wondreiniging, geen verkleving met de wond. Voorkomt huidverweking.

 

Ligasano wit Niet Steriel 300x5x0.3cm wordt het voornamelijk gebruikt om nagels mee te tamponeren. Prijstechnisch is deze rol gunstig, doordat het niet steriel verpakt is. Naast nagels drukvrij leggen, kan je ook van deze rol een stukje knippen en vouwen tot een teenscheider om een weke likdoorn drukvrij te leggen of te voorkomen. Je vouwt het nu alleen voor je in de lengte begint te vouwen, eerst een keer in de breedte en daarna een aantal keer in de lengte.

 

Wens je meer informatie, persoonlijk contact of heb je problemen met bestellen?

Stuur dan gerust een e-mail via de contactpagina of bel ons op +31 (0)45 571 0835

Kun je een product niet vinden? Vermeld het dan in het opmerkingenveld tijdens het afrekenen.