Let op: Vanwege de drukte rondom de feestdagen kan de levering door PostNL momenteel iets vertraagd zijn.

Heb je een KvK- en een BTW nummer? voor onze (groothandels)prijzen! of log in

Dr. Belter cosmetica is een uitgebreide schoonheidsverzorgingslijn met natuurlijke en wetenschappelijk ontwikkelde producten, gemaakt van geselecteerde hoogwaardige en plantaardige grondstoffen. De complete range bestaat uit 11 complete verzorgingslijnen voor een optimale en methodische verzorging voor elk huidtype en elke leeftijdsgroep. 

Het Dr. Belter Professional Care Concept staat voor gerenommeerde innovatieve producten die een hamonieuze combinatie van effectiviteit en wellness vormen en speciaal zijn ontwikkeld voor een professionele toepassing.

De biochemicus en hoofd van het onderzoeks en ontwikkelingsteam, Dr. Clemens Belter, ontwikkelt en optimaliseert continu alle Dr. Belter producten in eigen laboratoria. De laboratoria voor microbiologie en kwaliteitsonderzoek garanderen absolute topkwaliteit en veiligheid. Dr. Belter wordt geïnspireerd door de fascinerende diversiteit van de natuur en gebruikt deze om met behulp van waardevolle binnenlandse en exotische kruiden, nieuwe werkstoffen en formules samen te stellen. De werkzame bestanddelen zijn huid-identieke plantaardige complexen en zee-extracten.

Inmiddels is de tweede generatie Belter in het bedrijf werkzaam en wordt de ervaring van meer dan 40 jaar al geëxporteerd naar meer dan 30 landen, waarbij in alle opzichten waarde wordt gehecht aan de traditionele principes. Door deze Deutsche Gründlichkeit zal de kwaliteit en professionaliteit ook voor de toekomst gewaarborgd blijven.

Alle producten worden ontwikkeld, vervaardigd, gevuld verpakt en direct verzonden vanuit het Belter hoofdkwartier in Braunschweig.

 

Wens je meer informatie, persoonlijk contact of heb je problemen met bestellen?

Stuur dan gerust een e-mail via de contactpagina of bel ons op +31 (0)45 571 0835

Kun je een product niet vinden? Vermeld het dan in het opmerkingenveld tijdens het afrekenen.