Depilève Folisan tegen ingegr. haartjes roll-on 10ml

Artikelnummer:
8198.08
Categorie 
Merk 

Hét wondermiddel tegen ingroeiende haren is ook verkrijgbaar in een handig en gebruiksvriendelijk `handtasformaat′ in roll-on vorm. Zeer zuinig en bovendien hervulbaar met de fles van 150 ml!

 

Weg met ingroeiende haartjes en huidirritaties!

Hebben je klanten problemen met ingroeiende haartjes, huidirritaties na het harsen of na elektrische ontharing? Ken je mannen die last hebben van irritatie na het scheren? Depilève presenteert dé oplossing: Folisan.

De actieve ingrediënten in deze lotion zijn afkomstig van aspirinezuur, aangepast voor cosmetische toepassingen. De lotion bestrijdt zeer effectief ingroeiende haren (een veel voorkomend probleem in de liesstreek na het ontharen van de bikinilijn), roodheid en huidirritaties. Dit product kan zowel door vrouwen als door mannen gebruikt worden. Mannen kunnen Folisan aanbrengen bij ingroeiende baard- en nekharen. Vrouwen kunnen Folisan gebruiken op de bikinilijn, de benen, de oksels en het gelaat. De lotion zorgt voor een zachte peeling, hetgeen de vernieuwing van het huidweefsel bevordert en de huid er bovendien jonger doet uitzien. Resultaat is dat de haartjes gemakkelijker doorbreken en niet onderhuids ingroeien.

Verkoop deze lotion aan je klanten en laat hen deze tweemaal per dag gebruiken totdat de haren zijn doorgebroken.

 

  • Scheren: dagelijks te gebruiken na het scheren, als een aftershave.
  • Harsen: dagelijks, liefst tweemaal per dag, te gebruiken (de 150 ml-fles meteen wattenschijfje, de roll-on wordt gewoon op de huid gerold) na een warm bad of warme douche tot de haartjes door de opperhuid breken.
  • Elektrisch ontharen: te gebruiken meteen na het behandelen om roodheid en irritatie te verminderen.

 

Waarschuwing: Klanten die allergisch zijn voor aspirinezuur mogen deze lotion niet gebruiken. Uit voorzorg ook zwangere vrouwen niet. Wanneer de lotion in een koude omgeving ligt, kunnen er zich kleine kristallen vormen in het flesje. Dit is geen probleem: eens terug op normale temperatuur, zal de lotion zich helemaal herstellen.

Vermijd zonnebaden onmiddellijk na het gebruik van Folisan en gebruik bovendien een zonnecrème met een hogere beschermingsfactor op de behandelde plaatsen!

GOUDEN TIP: De ideale combinatie: gebruik eerst Folisan tegen ingroeiende haren (van dag 1 tot alle haren door het huidoppervlak gebroken zijn) en onmiddellijk daarna een ampul Gold Concentrate-haargroeiremmer (van dag 1 tot 10 dagen na de ontharing).

Wens je meer informatie, persoonlijk contact of heb je problemen met bestellen?

Stuur dan gerust een e-mail via de contactpagina of bel ons op +31 (0)45 571 0835

Kun je een product niet vinden? Vermeld het dan in het opmerkingenveld tijdens het afrekenen.