Dadi oil en IBX training

Tijdens de training wordt er uitleg gegeven over de producten van IBX en Dadi Oil.

IBX

IBX is een nieuw & revolutionair tweedelig systeem dat dient om beschadigde nagels te herstellen en om natuurlijke nagels sterker te maken. Het product kan onder alle afweekbare gelproducten gebruikt worden om de natuurlijke nagel te beschermen. IBX kan ook gebruikt worden om natuurlijke nagels sterker te maken waardoor ook van nature zwakke nagels lang kunnen worden zonder een kunstmatige nagel aan te brengen.

IBX is daarnaast de enige in zijn soort! Dit doordringende en versterkende  systeem werkt binnen in de nagel in plaats van er bovenop. IBX wordt uitgehard met LED of UV licht en vormt in de bovenste lagen van de nagel een netwerk, dat deze lagen aan elkaar verbindt. Het resultaat is een steviger en flexibele nagel. Een nagel die lang kan worden zonder een toplaag aan te brengen, maar ook beschermd is tegen de mogelijk schadelijke gevolgen van het regelmatig verwijderen van gel.

 

Dadi' oil

Dadi' Oil is een verzorgende nagelolie, die gemaakt is om flexibiliteit, stevigheid en glans te geven aan de naturlijke nagel, aan nagelprodcuten en aan de nagelriem! Dadi' Oil wordt snel opgenomen en is niet vet. Het brengt drie gecertificeerde organische olieën samen. Een gecertificeerde organische olie is een hoogwaardig product, afkomstig van boeren die duurzame technieke hanteren en geen kunstmatige mest of bestrijdingsmiddelen gebruiken. Avocado, Olijf en Jojoba olie werken samen om te beschermen, te hydrateren en te verzachten. Dadi' Oil bevat bovendien Naturlijke Vitamine E (dus geen synthetisch tocopheryl acetaat) een krachtige anti-oxident. Ten slotte zorgt een aromatisch mengsel van 21 essentiele oliën voor een aangename geur en een heilzame, verjongende werking.

 

LET OP:

  • Je dient zelf 2 nagels van de handen of voeten vrij van producten te hebben. Dus geen nagellak, gellak, gel of acryl. 
  • Je dient zelf een ledlamp of uvlamp mee te nemen. 

Inhoud opleiding

Deze training wordt gegeven door Tracy Anne Schelverton, zij is officieel trainer IBX & Dadi' oil.

Je kunt natuurlijk ook altijd vrijblijvend bij ons langskomen voor meer informatie en uitleg, de koffie staat klaar!

Locatie

Alle lessen en examens vinden plaats op onze locatie in Heerlen (Limburg). Dit geldt voor zowel de theorie- als de praktijkexamens. Vanuit de regio's Parkstad, Maastricht, Sittard-Geleen, Echt-Susteren en Roermond is de locatie uitstekend te bereiken. Je vindt ons op 1 minuut van de afrit woonboulevard in Heerlen. Klik hier voor een routebeschrijving.

Startdatums

Er zijn (nog) geen aanvangsdata beschikbaar voor deze opleiding.

Kosten

 

 

Losse training:

 

 

Producten

De producten kunnen na

de cursus worden aangekocht                                         

€ 75.00 ex. BTW
€90.75 incl. BTW

 

€ 195,00 ex. BTW
€ 235,95 incl. BTW

 

- Online webinar 

- Online examen

- Duopack IBX 

- Dadi' oil 72ml

- Dadi lotion 236 ml

- Cinnatize 236 ml

Voor deze training moet je je eigen UV of LED lamp meenemen

Dashing Diva LED lamp van Gorge Nails is ook een optie en kan besteld worden voor een meer prijs van 69,00 excl BTW

 

 

 

Studieduur

Deze training duurt 2 dagdelen. 1 dagdeel bestaat uit een webinair + online examen en 1 dagdeel praktijkles.

Diploma

Na afloop ontvang je een certificaat van Dadi.

Toelatingseisen

Er zijn geen specifieke toelatingseisen.

Modellen

Een model is niet nodig.

Meer informatie, persoonlijk contact of problemen met inschrijven? Stuur dan gerust een e-mail naar info@arrancar.nl of bel ons op +31 (0)45 571 0835