Let op: Vanwege de drukte rondom de feestdagen kan de levering door PostNL momenteel iets vertraagd zijn.

Medisch pedicure: module A.O.V.

De opleiding ondernemersvaardigheden is een verplicht onderdeel voor de opleidingen Basis Pedicure, Medisch Pedicure en Schoonheidsspecialiste. Je wordt wegwijs gemaakt in de administratieve verplichtingen die horen bij het starten van een eigen onderneming. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de KvK en belastingen. Welk tarief hanteer ik? en Waarom? etc. Tevens wordt er een spiegel voorgehouden, zodat je wellicht je eigen valkuilen iets beter kunt herkennen en bestrijden.

Inhoud opleiding

Deze cursus van 3 dagdelen zorgt ervoor dat je goed beslagen ten ijs komt bij het TCI examen Ondernemersvaardigheden. In 3 ochtenden wordt je geleerd wat je moet doen om een onderneming te starten, hoe je een ondernemingsplan moet schrijven, met personeel moet omgaan, een stukje automatisering en tarief berekening. Voor het diploma Basis Pedicure, Medisch Pedicure en schoonheidsspecialiste 

is deze module verplicht en moet je de cursus afsluiten met een mondeling examen via TCI.

Je kunt natuurlijk ook altijd vrijblijvend bij ons langskomen voor meer informatie en uitleg, de koffie staat klaar!

Locatie

Alle lessen en examens vinden plaats op onze locatie in Heerlen (Limburg). Dit geldt voor zowel de theorie- als de praktijkexamens. Vanuit de regio's Parkstad, Maastricht, Sittard-Geleen, Echt-Susteren en Roermond is de locatie uitstekend te bereiken. Je vindt ons op 1 minuut van de afrit woonboulevard in Heerlen. Klik hier voor een routebeschrijving.

   

Startdatums

18 januari 2020 (za) - 09:30

  • Vervolgdata:
    08 feb - 14 mrt - 25 apr

Kosten

Cursuskosten € 195,00
Mondeling examen € 125,00
TCI online (portfolio) € 65,00
---------------------------------------- ------------- +

totaal zonder examens
€ 195,00 ex. btw
(€ 195,00 incl. btw)

totaal met examens
€ 385,00 ex. btw
(€ 385,00 incl. btw)

Deze opleiding is vrij van BTW omdat we zijn aangesloten bij het CRKBO. Je betaalt dus alleen BTW over boeken (6%) en artikelen (21%)!

Studieduur

Deze module duurt 3 dagdelen. De lestijden zijn van 9:30 tot 12:30.

Diploma

Als je deze module afrondt zonder examens ontvang je een certificaat van deelname. Rond je naast deze module het examen en portfolio af, dan ontvang je een erkendTCI certificaat.

Toelatingseisen

Je dient de opleiding medisch- of basis pedicure te volgen.
Punten KRP 
12 punten in het domein professionaliteit

Meer informatie, persoonlijk contact of problemen met inschrijven? Stuur dan gerust een e-mail naar info@arrancar.nl of bel ons op +31 (0)45 571 0835