Pistor mesogun inscholing

Tijdens deze inscholing leer je werken met de Pistor Eliance mesogun. Deze inscholing is alleen te volgen bij aanschaf van de Pistor mesogun.

Wat is de Pistor Eliance?

Deze nieuwe generatie Pistor, ontwikkeld door Dr. Michel Pistor, maakt het mogelijk om cross-linked en non-cross- linked hyaluronzuur en vitaminecocktails in de huid aan te brengen. Door deze computergestuurde gun wordt het uitvoeren van de therapie bijzonder eenvoudig en wordt het risico van te veel of te diep behandelen uitgesloten! 

 

Onderstaande video geeft een impressie van de gun, het is geen trainingsvideo!

 

Wat kan de Pistor Eliance?

Er zijn een aantal manieren waarop een behandeling kan worden uitgevoerd:

crosslinked fillers (Princess)

Door het aanbrengen van crosslinked hyaluronzuur in de huid, zullen rimpels, vouwen en lijntjes direct opgevuld worden. Dit effect wordt bereikt door het injecteren van het probleemgebied. Het direct zichtbare resultaat is een fris en stralend uiterlijk! Na slechts één behandeling houdt dit resultaat gemiddeld 8 tot 10 maanden aan. afhankelijk van de huidconditie kan dit zelfs nog langer zijn! Deze behandeling was voorheen niet mogelijk omdat de bestaande mesoguns niet krachtig genoeg waren om deze vloeistof met hoge viscositeit te verwerken. 

non-crosslinked fillers & cocktailmixen

Dit wordt ook wel de klassieke methode genoemd. Met behulp van een range speciaal ontwikkelde ‘cocktails’ is het mogelijk om ieder huidtype (en zelfs de haargroei!) een enorme boost te geven. Dit door het inbrengen van de cocktail in het gehele gelaat/ decolleté/ handen. De Pistor Eliance is ook hier zo in te stellen dat er op een nagenoeg perfecte manier gewerkt kan worden.

Inhoud opleiding

Let op! Je dient zelf voor de benodigde materialen (filler, naalden, alcohol, watten, handschoenen, stoelhoes enz.) zorg te dragen.

Je kunt natuurlijk ook altijd vrijblijvend bij ons langskomen voor meer informatie en uitleg, de koffie staat klaar!

Locatie

Alle lessen en examens vinden plaats op onze locatie in Heerlen (Limburg). Dit geldt voor zowel de theorie- als de praktijkexamens. Vanuit de regio's Parkstad, Maastricht, Sittard-Geleen, Echt-Susteren en Roermond is de locatie uitstekend te bereiken. Je vindt ons op 1 minuut van de afrit woonboulevard in Heerlen. Klik hier voor een routebeschrijving.

Startdatums

20 september 2019 (vr) - 09:30

  • Vervolgdata:

Studieduur

De inscholing duurt 1 dag (van 9:30 tot +-/ 17:00). Lunch, koffie en thee zijn hierbij inbegrepen.

 

Diploma

Na afloop ontvang je een certificaat van deelname.

Toelatingseisen

Je dient minimaal werkzaam te zijn als schoonheidsspecialiste en ervaring te hebben met huidverbeterende behandelingen.

Modellen

Je dient zelf voor een model te zorgen.

Meer informatie, persoonlijk contact of problemen met inschrijven? Stuur dan gerust een e-mail naar info@arrancar.nl of bel ons op +31 (0)45 571 0835