Dr. Belter: inscholing producten

Dr. Belter, een exclusief merk voor de professionele salon.

 

Je bent gestart als schoonheidsspecialist, of op zoek naar een nieuwe lijn die voor alle huidtypen specialistische producten biedt zodat je de klant optimaal kunt helpen? Dan sluiten de producten van Dr. Belter hier uitstekend op aan.

De lijn bestaat in totaal uit 14 specialistische 'sub-lijnen' met in totaal bijna 300 producten. Je kunt ook slechts met 1 of 2 sublijnen gaan werken of starten. Het mag, maar is zeker niet nodig.

We begrijpen ook dat het lastig is om een lijn te beoordelen. Daarom bieden we een training om eerst de juiste kennis op te doen, en dan pas te beslissen of je er voor gaat. 

Wij verzorgen een uitgebreide dagtraining en laten je de producten zien en voelen, zodat je weet waarmee je aan de slag gaat. In de uitgebreide reader vind je ook alle informatie over werkstoffen, gebruik enzovoort als ideale naslag.

 

Om vervolgens goed van start te gaan met de producten van Dr. Belter, ontvang je na het volgen van de training een cadeaubon ter waarde van de opleidingskosten (€250.00 excl. BTW) te besteden aan de Dr. Belter. Dit is tevens je startpakket. Dat stel je dus zelf, met hulp van ons, samen. Nu ben je depositaire van Dr. Belter! Als officieel verkooppunt houden we je op de hoogte van de nieuwste producten en behandelingen van Dr. Belter en kun je altijd bij ons terecht voor informatie en advies.

Beslis je toch om niet te starten met de producten van Dr. Belter? Dan ontvang je een cadeaubon ter waarde van €125.00 (excl. BTW) om vrij te besteden bij Arrancar, met uitzondering van de Dr. Belterproducten. 

Wil je eerst meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

Je kunt natuurlijk ook altijd vrijblijvend bij ons langskomen voor meer informatie en uitleg, de koffie staat klaar!

Locatie

Alle lessen en examens vinden plaats op onze locatie in Heerlen (Limburg). Dit geldt voor zowel de theorie- als de praktijkexamens. Vanuit de regio's Parkstad, Maastricht, Sittard-Geleen, Echt-Susteren en Roermond is de locatie uitstekend te bereiken. Je vindt ons op 1 minuut van de afrit woonboulevard in Heerlen. Klik hier voor een routebeschrijving.

Startdatums

23 oktober 2019 (wo) - 09:30

  • Vervolgdata:

Kosten

Cursuskosten

€ 250,00 excl. BTW
(€ 302,50 incl. BTW)

Studieduur

Deze training duurt 09:30 tot 15:30. Koffie, thee en lunch zijn hierbij inbegrepen.

Toelatingseisen

Deze training is bedoeld voor de schoonheidsspecialiste.

Modellen

Een model is niet nodig.

Meer informatie, persoonlijk contact of problemen met inschrijven? Stuur dan gerust een e-mail naar info@arrancar.nl of bel ons op +31 (0)45 571 0835