Depilève: ontharen gevoelige zones

Tijdens deze cursus worden technieken aangeleerd om de gevoelige zones, zoals de oksel, bovenlip, wenkbrauwen en volledige bikinilijn te ontharen met de Depileve filmhars. De unieke hars is zo samengesteld dat gevoelige zones zachter onthaard kunnen worden met en zo de kans op huidirritatie beperkt wordt. Omdat huidirritatie beperkt is zal de behandeling als minder pijnloos ervaren worden. Een andere bijkomstigheid is dat de hars meerdere malen op een huidgebied kan worden aangebracht zonder schade te maken aan de huid.

Inhoud opleiding

Een impressie van de techniek:

Je kunt natuurlijk ook altijd vrijblijvend bij ons langskomen voor meer informatie en uitleg, de koffie staat klaar!

Locatie

Alle lessen en examens vinden plaats op onze locatie in Heerlen (Limburg). Dit geldt voor zowel de theorie- als de praktijkexamens. Vanuit de regio's Parkstad, Maastricht, Sittard-Geleen, Echt-Susteren en Roermond is de locatie uitstekend te bereiken. Je vindt ons op 1 minuut van de afrit woonboulevard in Heerlen. Klik hier voor een routebeschrijving.

Startdatums

21 mei 2019 (di) - 09:30

  • Vervolgdata:

Kosten

Cursuskosten

€ 95,00 excl BTW
€ 114,95 incl BTW

Studieduur

Deze cursus duurt 1 dag. De lestijden zijn van 10:00 tot 14:00. Koffie en thee zijn hierbij inbegrepen.

Diploma

Na afloop ontvang je een certificaat van deelname.

Toelatingseisen

Deze cursus kan worden gevolgd nadat de basiscursus gevolgd is of voor schoonheidsspecialisten die ervaring hebben met harsen.

Modellen

Je dient een model mee te nemen met beharing van het gelaat, oksels en bikinilijn.

Meer informatie, persoonlijk contact of problemen met inschrijven? Stuur dan gerust een e-mail naar info@arrancar.nl of bel ons op +31 (0)45 571 0835