Let op: Vanwege de drukte rondom de feestdagen kan de levering door PostNL momenteel iets vertraagd zijn.

Allround Schoonheidsspecialiste

Als allround schoonheidsspecialist ben jij de expert in verzorgende, ontspannende en cosmetische behandelingen van lichaam en gelaat. Je weet straks alles op het gebied van huidtypes, huidproblemen en welke producten je het best kunt gebruiken. 

Je bent uitgebreid op de hoogte van wellnessbehandelingen en bent gespecialiseerd in acné, shiatsumassage en pincements-bindweefselmassage. Kortom, je bent een allround vakvrouw! Je bent niet alleen goed in je vak, maar kunt ook goed met mensen omgaan. Je bent zelfstandig en weet alles van hygiënisch werken. Verder weet je wat er nodig is om een eigen zaak te runnen.

Inhoud opleiding

De opleiding tot allround schoonheidsspecialiste bestaat uit 5 verschillende modules die allemaal met goed gevolg afgerond dienen te worden. 

  • shiatsu massage
  • de specialisatie acné
  • de huidverbeterende massage
  • de additonele behandeling
  • algemene ondernemersvaardigheden (AOV)
     
  • optioneel: elektrisch ontharen, deze is niet verplicht maar wel heel leerzaam en een aanwinst voor je salon. Deze specialisatie valt niet binnen het standaard opleidingsgeld.

 

Meer informatie over de betreffende onderdelen vind je onder de specialisaties.

Na afloop

Na deze opleiding ben je in staat meer specialistische behandelingen te geven. Daarnaast kun je samenwerken met verzekeraars; je klanten krijgen dan bepaalde vergoedingen voor behandelingen. Tot slot maak je de stap naar huidverbeterende behandelingen.
Je kunt natuurlijk ook altijd vrijblijvend bij ons langskomen voor meer informatie en uitleg, de koffie staat klaar!

Locatie

Alle lessen en examens vinden plaats op onze locatie in Heerlen (Limburg). Dit geldt voor zowel de theorie- als de praktijkexamens. Vanuit de regio's Parkstad, Maastricht, Sittard-Geleen, Echt-Susteren en Roermond is de locatie uitstekend te bereiken. Je vindt ons op 1 minuut van de afrit woonboulevard in Heerlen. Klik hier voor een routebeschrijving.

   

Startdatums

3 februari 2020 (ma) - 09:30

  • Vervolgdata:

9 maart 2020 (ma) - 09:30

  • Vervolgdata:

Kosten

Inschrijfgeld € 120,00
Lesgeld (kan per module betaald) € 2740,00
   
Examengeld praktijk (4x)

€ 185,00 p/e

Examengeld digitaal (4x) € 115,00 p/e
   
   
Boeken  € 260,00
Werkpakket € 265,00
   
Ondernemersvaardigheden € 195,00
Mondeling examen AOV  € 125,00
TCI-online (portfolio) € 65,00

 

Deze opleiding is vrij van BTW omdat we zijn aangesloten bij het CRKBO. Je betaalt dus alleen BTW over boeken (6%) en artikelen (21%)!

Studieduur

De opleiding duurt 1 jaar en de lessen vinden plaats op maandag óf donderdag van 09:30 tot 15:30 uur. Koffie, thee en lunch zijn hier bij inbegrepen. Tijdens de normale basisschoolvakanties worden er geen lessen gegeven. 

De groepen zijn minimaal 4 personen en maximaal 8 personen. Alle TCI examens vinden plaats bij Arrancar in Heerlen.

Diploma

Bij het afronden van je opleiding ontvang je een erkend TCI diploma qua niveau gelijk aan MBO 4. Met dit diploma kun je je aanmelden bij brancheorganisatie ANBOS.

Toelatingseisen

Je dient in het bezit te zijn van een erkend diploma Basis Schoonheidsspecialiste.

Modellen

Je dient zelf te zorgen voor modellen, je wordt hier door de docent over geïnformeerd.

Meer informatie, persoonlijk contact of problemen met inschrijven? Stuur dan gerust een e-mail naar info@arrancar.nl of bel ons op +31 (0)45 571 0835