Ecuri masterclass (1-punt micro, mesjes)

Tijdens een Ecuri Permanent make-up masterclass komen de volgende onderdelen aan bod:

  • 1-punts micro wenkbrauwen
  • hairstrokes / mesjestechniek

 

De masterclass wordt gegeven door Alec Kurucz van Ecuri.

 

Je boekt altijd een volledige masterclass, waar de verschillende onderdelen eerst worden uitgelegd. Vervolgens ga je zelf aan de slag met de techniek die jij graag onder de knie wilt krijgen. Je kunt je voorkeur voor de gewenste techniek eventueel al bij het inschrijven aangeven, dan kunnen we hier rekening mee houden.

Het is zeer aan te bevelen om een model mee te nemen. Dan kun je de techniek meteen toepassen en feedback ontvangen. Lukt het je niet om een model mee te nemen? Dan kun je altijd nog leren van anderen, maar met model heeft altijd de voorkeur.

N.B.: Voor deze opleiding dien je je eigen PMU apparaat en toebehoren mee te nemen.

Inhoud opleiding

1-punts micro

Een van de nieuwste trends op dit moment is 3D Hairstrokes met de 1-punts Micro naaldmodules. Dit zijn hairstrokes die met de Permanent make-up machine en een steriele naaldmodule haartje voor haartje worden opgezet. Dit levert uiteindelijk een zeer mooi, levensecht resultaat.

hairstrokes met mesjes

Hairstrokes met mesjes is een van nieuwste technieken voor het pigmenteren van wenkbrauwen. Voor deze vorm van Permanent Make-up is geen apparatuur nodig. 

Ecuri heeft een ingenieus mesje ontwikkeld waarmee in een oogwenk mooie wenkbrauwen kunnen worden gemaakt. De aangebrachte haartjes zijn flinterdun, messcherp en niet van echt te onderscheiden.

Bij deze techniek worden kleine krasjes in de huid gemaakt waar pigment in achterblijft. Het geeft direct resultaat en de wenkbrauwen blijven tot twee jaar mooi. Een behandeling duurt ongeveer vijftien minuten per wenkbrauw en is nagenoeg pijnloos. De hairstroke mesjestechniek wijkt af van de gebruikelijke werkwijze bij permanent make-up en moet echt worden aangeleerd.

Bijvoorbeeld bij:

  • te rode wenkbrauwen
  • te grijze wenkbrauwen
  • te laag gezette wenkbrauwen
  • wenkbrauwen met een verouderde vorm
  • gemigreerde wenkbrauwen
Je kunt natuurlijk ook altijd vrijblijvend bij ons langskomen voor meer informatie en uitleg, de koffie staat klaar!

Locatie

Alle lessen en examens vinden plaats op onze locatie in Heerlen (Limburg). Dit geldt voor zowel de theorie- als de praktijkexamens. Vanuit de regio's Parkstad, Maastricht, Sittard-Geleen, Echt-Susteren en Roermond is de locatie uitstekend te bereiken. Je vindt ons op 1 minuut van de afrit woonboulevard in Heerlen. Klik hier voor een routebeschrijving.

 

Startdatums

Er zijn (nog) geen aanvangsdata beschikbaar voor deze opleiding.

Kosten

Cursuskosten

€ 250,00 excl BTW
€ 302,50 incl BTW

Studieduur

Deze cursus duurt 1 lesdag. De lestijden zijn van 10:00 tot 17:00. Koffie & thee zijn hier bij inbegrepen.

Diploma

Na afloop ontvang je een certificaat van deelname van Ecuri.

Toelatingseisen

Deze cursus is uitsluitend te volgen als je in het bezit bent van een basisopleiding PMU! Dit hoeft niet per sé een Ecuri opleiding te zijn.

Modellen

Een model is aan te raden, maar niet verplicht. Je mag ook alleen komen kijken, de prijs blijft dan echter hetzelfde.

Meer informatie, persoonlijk contact of problemen met inschrijven? Stuur dan gerust een e-mail naar info@arrancar.nl of bel ons op +31 (0)45 571 0835