- Tot 31 augustus t.w.v. € 150 aan Busch fraisen bij aankoop van een Hadewe Spray 4

Basisopleiding permanent make-up

Permanent Make-up is dé manier om er perfect uit te zien. In zwembad of sauna, huilen of lachen, PMU blijft perfect onder alle omstandigheden. Met een flinterdunne naald wordt een speciaal veilig pigment vlak onder het huidoppervlak aangebracht. Anders dan bij tatoeage, wat levenslang zichtbaar blijft, wordt PMU langzaam lichter. Afhankelijk van de toegepaste techniek blijft de pigmentatie twee tot vijf jaar mooi. Permanent Make-up is een vak waarin vele technieken samenkomen.

Voor het verzorgen van gedegen opleidingen op het gebied van Permanent Make Up zijn we de samenwerking aangegaan met Ecuri. Ecuri is in Nederland een begrip op het gebied van PMU en Microdermabrasie.

Inhoud opleiding

Tijdens deze opleiding komen de volgende onderdelen aan bod:

 

  • Theorie over de materialen
  • Theorie over de GGD keuring
  • Dag 1: wenkbrauwtechniek
  • Dag 2: evaluatie wenkbrauwtechniek
  • Dag 3: eyelinertechniek
  • Dag 4: evaluatie wenkbrauw- en eyelinertechniek
  • Dag 5 t/m 10: praktijk dagdelen (het toepassen en verfijnen van de geleerde technieken)

 

Naast een goede opleiding en begeleiding heb je ook een goed apparaat nodig plus pigmenten, naalden, pigmentdopjes en houders en nog een aantal kleine zaken. Voor de starter hebben wij samen met Ecuri een uitgebalanceerde startset samengesteld waar je niet te veel aanschaft maar wel alle wenkbrauwen en eyeliners kunt behandelen.

 

Na afloop

Na deze opleiding ben je in staat om zelfstandig wenkbrauwen en eyeliners te zetten. Het is daarna nog mogelijk om je verder te specialiseren door het volgen van masterclasses.
Je kunt natuurlijk ook altijd vrijblijvend bij ons langskomen voor meer informatie en uitleg, de koffie staat klaar!

Locatie

Alle lessen en examens vinden plaats op onze locatie in Heerlen (Limburg). Dit geldt voor zowel de theorie- als de praktijkexamens. Vanuit de regio's Parkstad, Maastricht, Sittard-Geleen, Echt-Susteren en Roermond is de locatie uitstekend te bereiken. Je vindt ons op 1 minuut van de afrit woonboulevard in Heerlen. Klik hier voor een routebeschrijving.

  

Startdatums

Er zijn (nog) geen aanvangsdata beschikbaar voor deze opleiding.

Kosten

Lesgeld bij aanschaf apparaat € 1200,00
   
Boek € 28,50
Werkpakket bij aanschaf
apparaat
€ 430,00
Apparaat Derma medical III
incl 15 naalden
€ 2550,00
---------------------------------------- ------------- +

Pakketaanbieding
€ 4208,50 ex. btw 
(€ 4836,02 incl. btw)

 

Lesgeld bij gebruik eigen app. € 1500,00
Werkpakket los € 530,05
   

Terugkomdag per dag

€ 99,00

Studieduur

Deze opleiding duurt 10 dagen en de lestijden zijn de eerste 4 dagen van 09:30 tot 15:30, koffie, thee en lunch zijn hier bij inbegrepen. Vervolgens volg je nog 6 dagdelen praktijk. De groepen zijn minimaal 3 en maximaal 4 personen.

Mocht je na de praktijkdagen nog verder willen oefenen, dan kun je altijd terugkomdagen bijboeken. Tijdens de terugkomdagen zijn de groepen maximaal 10 personen.

Diploma

Bij voldoende niveau ontvang je een officieel certificaat van Ecuri al na de eerste 4 lessen. Het kan ook zijn dat je pas na de extra praktijklessen je certificaat ontvangt, als je niveau sterk genoeg is. Iedereen heeft een andere leercurve. Zo kun je altijd met vertrouwen het beroep in!

Toelatingseisen

Er is geen specifieke voorkennis vereist. Een achtergrond in de beauty is wel een pré.

Modellen

Je hebt de eerste dag één model nodig, de overige dagen twee modellen. Je wordt hier over geïnformeerd.

Meer informatie, persoonlijk contact of problemen met inschrijven? Stuur dan gerust een e-mail naar info@arrancar.nl of bel ons op +31 (0)45 571 0835