Sayawan (Hawaiian) massage

Sayawan massage weerspiegelt de ritmes en beweging van de Hawaiiaanse natuur: de golfbewegingen van de oceanen, de wind in de boomtoppen, de vliegbewegingen van vogels. Met deze heerlijke bindweefselmassage breng je lichaam en geest helemaal tot rust. Ben jij gepassioneerd door massage? Volg dan zeker deze leuke Sayawan massageworkshop!

Kenmerkend voor de Sayawan massagevorm zijn de lange streken met de voorarmen en het gebruik van de ellebogen. De technieken doen je denken aan Tai Chi. De massage vormt een vloeiend en ritmisch geheel waardoor de massagegever deze behandeling als een vorm van “workout” ervaart. De verschillende massagetechnieken verhelpen oedeem, verminderen pijn en versoepelen de lichaamsbeweging.

Je kunt natuurlijk ook altijd vrijblijvend bij ons langskomen voor meer informatie en uitleg, de koffie staat klaar!

Locatie

Alle lessen en examens vinden plaats op onze locatie in Heerlen (Limburg). Dit geldt voor zowel de theorie- als de praktijkexamens. Vanuit de regio's Parkstad, Maastricht, Sittard-Geleen, Echt-Susteren en Roermond is de locatie uitstekend te bereiken. Je vindt ons op 1 minuut van de afrit woonboulevard in Heerlen. Klik hier voor een routebeschrijving.

Startdatums

Er zijn (nog) geen aanvangsdata beschikbaar voor deze opleiding.

Kosten

Cursuskosten

€ 125,00 excl BTW
€ 114,95 incl BTW

Studieduur

Deze cursus duurt 1 dag. De lestijden zijn van 9:30 tot 15:30. Koffie, thee en lunch zijn hier bij inbegrepen.

Diploma

Na afloop ontvang je een certificaat van deelname.

Toelatingseisen

Er zijn geen specifieke toelatingseisen.

Modellen

Een model is niet nodig, je oefent op elkaar.

Meer informatie, persoonlijk contact of problemen met inschrijven? Stuur dan gerust een e-mail naar info@arrancar.nl of bel ons op +31 (0)45 571 0835