Let op: Vanwege de drukte rondom de feestdagen kan de levering door PostNL momenteel iets vertraagd zijn.

Hot stone massage

Een hot stone massage is een weldaad voor lichaam en geest. De beslommeringen vallen je als kleren van het lijf af. Wat houdt deze onstuitbare trend in het Nederlandse wellnesswezen nu eigenlijk in?

Het principe van hot stones is dat de warmte diep in de botten en spieren doordringt, terwijl de druk van de stenen ervoor moet zorgen “dat je energie terughaalt naar jezelf en je meer bij jezelf bent”. De cliënt ervaart een hot stone massage als ontspannend, weldadig, voelt zich rozig (zou het liefst even willen gaan slapen). Men drinkt na afloop een glas water of thee om de afvalstoffen af te voeren die de hot stones hebben losgemaakt.

Inhoud opleiding

De cursus bestaat uit een stuk theorie over de basisprincipes van massage, indicaties en contra-indicaties. Vervolgens ga je zelf aan de slag om onder begeleiding een massage te geven. Deze cusrsus is praktijkgericht opgebouwd.

Je kunt natuurlijk ook altijd vrijblijvend bij ons langskomen voor meer informatie en uitleg, de koffie staat klaar!

Locatie

Alle lessen en examens vinden plaats op onze locatie in Heerlen (Limburg). Dit geldt voor zowel de theorie- als de praktijkexamens. Vanuit de regio's Parkstad, Maastricht, Sittard-Geleen, Echt-Susteren en Roermond is de locatie uitstekend te bereiken. Je vindt ons op 1 minuut van de afrit woonboulevard in Heerlen. Klik hier voor een routebeschrijving.

Startdatums

9 januari 2020 (do) - 09:30

  • Vervolgdata:

7 februari 2020 (vr) - 09:30

  • Vervolgdata:

Kosten

Cursuskosten

€ 125,00 excl BTW
€ 151,25 incl BTW

Studieduur

Deze cursus duurt 1 dag. De lestijden zijn van 9:30 tot 15:30. Koffie, thee en lunch zijn hier bij inbegrepen.

Diploma

Na afloop ontvang je een certificaat van deelname.

Toelatingseisen

Er zijn geen specifieke toelatingseisen.

Modellen

Een model is niet nodig, je oefent op elkaar.

Meer informatie, persoonlijk contact of problemen met inschrijven? Stuur dan gerust een e-mail naar info@arrancar.nl of bel ons op +31 (0)45 571 0835